Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

stiftepistol 10,8v 0,6mm pt354dz - makita

Makita

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

  • Produktinfo
  • Stiftepistol 10,8V til Ø0,6mm dykkert, 23 GA. DZ-modeller leveres i pappeske uten batterier og lader. Brukes med stifter i lengdene 15-35mm til smålister og lignende feste av treverk. Fronten på PT354 er laget for å få god tilgang også i profilert treverk. Den lave rekylen og trinnløs dybdejustering gjør det enkelt å få et fint resultat. Skyter ca 2500 stifter på ett 4,0Ah batteri. Maskinen har innstilling for sekvensiell bruk (avtrekker) og kontaktaktivert (seriefeste). Batteribeskyttelsen skåner batteri og maskin mot overbelastning.

    Artikkelnr. 52246755
Sjekk ut høstens hobbyverktøy  Byggmakker

Sjekk ut høstens hobbyverktøy

24.09.2020

Når høsten herjer utenfor er det hyggelig å være kreativ innendørs. Vi har rotet i verktøykassen til Ryobi og funnet seks hobbymaskiner for små og store gjør-det-selv-prosjekter.

Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker   Byggmakker

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker

17.12.2019

Vi har plukket ut batteridrevne elektroverktøy fra tre leverandører som garantert kommer til å falle i smak hos familiens handyman — eller kvinne.