Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

verktøysett 18v 5.0ah dck2077p2t

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Kampanjedager! Se alle våre tilbud her.

 

 

  • Produktinfo
  • Verktøysettet består av en kompakt og sterk børsteløs 18V XR drill med ergonomisk design og gummiert grep for lang tids bruk. To hastigheter, metallgir og 15 posisjoners moment, 70 Nm. Belteklips, magnetisk bitsholder, og 3-trinns LED-lys på foten. 18V XR børsteløs muttertrekker med høyt dreiemoment og en kompakt størrelse. Opp til 447Nm dreiemoment og 3100 slag per minutt. Ideell for stålkonstruksjon, mekaniske fester og dekkskifte. 3 hastighetsinnstillinger inkludert Precision Wrench som gir den ultimate kontrollen og beskytter verktøyet og tilbehøret. Settet leveres i T-STAK kofferter med multilader og 2x5Ah batterier.

    Artikkelnr. 53629145
Sjekk ut høstens hobbyverktøy  Byggmakker

Sjekk ut høstens hobbyverktøy

24.09.2020

Når høsten herjer utenfor er det hyggelig å være kreativ innendørs. Vi har rotet i verktøykassen til Ryobi og funnet seks hobbymaskiner for små og store gjør-det-selv-prosjekter.

Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker   Byggmakker

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker

17.12.2019

Vi har plukket ut batteridrevne elektroverktøy fra tre leverandører som garantert kommer til å falle i smak hos familiens handyman — eller kvinne.