Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

vinkelbormaskin 54v xr fv dcd470n

Fra 5 390,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • DEWALT 54V XR FLEXVOLT vinkelbormaskin med høyt moment. Den har et innovativt kompakt borehode som gjør det mulig å bore hull i trange områder. Vinkelbormaskinen kan på grunn av sin motorkapasitet anvende tilbehør som diamant hullsager opp til 152mm noe som gjør at den kan brukes i mur og lett betong. E-clutch er en Perform & Protect egenskap som beskytter brukeren mot arbeidsskader. Maskinen har et langt sidehåndtak som kan benyttes ved bruk over lengre perioder. Vinkelbormaskinen har et høyt moment på 135Nm, og er utstyrt med en LED-lampe som lyser opp arbeidsområdet. Til boring i limte trebjelker kan flatbor opp til 117mm fint anvendes. Leveres uten batteri og lader.

    Artikkelnr. 55286276
Sjekk ut høstens hobbyverktøy  Byggmakker

Sjekk ut høstens hobbyverktøy

24.09.2020

Når høsten herjer utenfor er det hyggelig å være kreativ innendørs. Vi har rotet i verktøykassen til Ryobi og funnet seks hobbymaskiner for små og store gjør-det-selv-prosjekter.

Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker   Byggmakker

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker

17.12.2019

Vi har plukket ut batteridrevne elektroverktøy fra tre leverandører som garantert kommer til å falle i smak hos familiens handyman — eller kvinne.