vinkelbormaskin 54v xr fv dcd470n


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


Fra 5 390,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • DEWALT 54V XR FLEXVOLT vinkelbormaskin med høyt moment. Den har et innovativt kompakt borehode som gjør det mulig å bore hull i trange områder. Vinkelbormaskinen kan på grunn av sin motorkapasitet anvende tilbehør som diamant hullsager opp til 152mm noe som gjør at den kan brukes i mur og lett betong. E-clutch er en Perform & Protect egenskap som beskytter brukeren mot arbeidsskader. Maskinen har et langt sidehåndtak som kan benyttes ved bruk over lengre perioder. Vinkelbormaskinen har et høyt moment på 135Nm, og er utstyrt med en LED-lampe som lyser opp arbeidsområdet. Til boring i limte trebjelker kan flatbor opp til 117mm fint anvendes. Leveres uten batteri og lader.

    Artikkelnr. 55286276
Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker   Byggmakker

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker

17.12.2019

Vi har plukket ut batteridrevne elektroverktøy fra tre leverandører som garantert kommer til å falle i smak hos familiens handyman — eller kvinne.

Julegavetips til en handyman Byggmakker

Julegavetips til en handyman

11.12.2018

Uansett om din samboer er handy eller ikke, så hjelper det med riktig verktøy. Nedenfor finner du to bestselgere fra Ryobi som alle kan kobles på det samme batteriet. Ikke dumt å være smart.