vinkelbormaskin 54v xr fv dcd470n

Fra 4 862,50 Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • DEWALT 54V XR FLEXVOLT vinkelbormaskin med høyt moment. Den har et innovativt kompakt borehode som gjør det mulig å bore hull i trange områder. Vinkelbormaskinen kan på grunn av sin motorkapasitet anvende tilbehør som diamant hullsager opp til 152mm noe som gjør at den kan brukes i mur og lett betong. E-clutch er en Perform & Protect egenskap som beskytter brukeren mot arbeidsskader. Maskinen har et langt sidehåndtak som kan benyttes ved bruk over lengre perioder. Vinkelbormaskinen har et høyt moment på 135Nm, og er utstyrt med en LED-lampe som lyser opp arbeidsområdet. Til boring i limte trebjelker kan flatbor opp til 117mm fint anvendes. Leveres uten batteri og lader.

    Artikkelnr. 55286276
Nå kan du styre verktøyet med mobilen Byggmakker

Nå kan du styre verktøyet med mobilen

15.02.2018

Bosch lanserer en rekke nye elektroverktøy som kan styres via appen Bosch Toolbox. Løsningen innebærer at verktøyet er utstyrt med en avtagbar chip som overfører informasjon mellom maskinen og mobil-appen.

Verktøy, materialer og teknikker Byggmakker

Verktøy, materialer og teknikker

12.02.2013

Godt verktøy er halve jobben, sies det. Det vil alltid lønne seg å ha et lite utvalg av godt verktøy. Her får du også en innføring i noen grunnleggende teknikker og konstruksjoner.