Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

vinkelborskrut bat dn18dsl kun mask

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Fra 990,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Laveste byggehøyde i sin klasse (kun 88 mm) gjør maskinen ideell for bruk på utilgjengelige steder! Et prisgunstig alternativ for deg som allerede eier et batteriverktøy med kompatible batterier og batterilader. Slide batterifeste som gir vesentlig redusert grepsomkrets. Selvspent hurtigchuck med spindellås for enkelt verktøyskifte. Trinnløs høyre- /venstregange med konstant kraft. Elektronisk "Feed Back" kraftkontroll. Elektrisk brems. Utstyrt med batteriindikator som viser gjenværende strømforsyning. Integrert LED-lys. Ergonomisk gummibelagt grep. Påmontert beltekrok. Leveres som kun maskin uten batterier, batterilader og maskinkoffert.

    Artikkelnr. 49101901
Sjekk ut høstens hobbyverktøy  Byggmakker

Sjekk ut høstens hobbyverktøy

24.09.2020

Når høsten herjer utenfor er det hyggelig å være kreativ innendørs. Vi har rotet i verktøykassen til Ryobi og funnet seks hobbymaskiner for små og store gjør-det-selv-prosjekter.

Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker   Byggmakker

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker

17.12.2019

Vi har plukket ut batteridrevne elektroverktøy fra tre leverandører som garantert kommer til å falle i smak hos familiens handyman — eller kvinne.