Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

vinkelsliper adv grind 18 solo

Bosch

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Fra 1 799,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Utfør mange forskjellige gjør-det-selv-oppgaver på metall og stein, og utnytt friheten uten ledning med vinkelsliperen AdvancedGrind 18. Den kraftige motoren og 18 V-batteriet takler mange forskjellige oppgaver. Verktøyhastigheten kan enkelt stilles inn med den elektroniske hastighetsinnstillingen, slik at den passer perfekt til den enkelte oppgaven og materialet. Få problemfri verktøydrift med softstart, bremsefunksjon og beskytter som tilpasses raskt. Den er beregnet for sliping, skjæring, børsting og polering på metall, stein, betongblokker og fliser. Enkelt bytte av skiver på under 12 sekunder uten bruk av verktøy.

    Artikkelnr. 57240120
  • Dokumenter
Sjekk ut høstens hobbyverktøy  Byggmakker

Sjekk ut høstens hobbyverktøy

24.09.2020

Når høsten herjer utenfor er det hyggelig å være kreativ innendørs. Vi har rotet i verktøykassen til Ryobi og funnet seks hobbymaskiner for små og store gjør-det-selv-prosjekter.

Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker   Byggmakker

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker

17.12.2019

Vi har plukket ut batteridrevne elektroverktøy fra tre leverandører som garantert kommer til å falle i smak hos familiens handyman — eller kvinne.