Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

vinkelsliper gws 18v-10 psc hmi 2x8

Bosch

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

 • Med effekt som en 1000-watts 230V
 • ProCORE18V
 • Drop Control, KickBack Control
 • Intelligent bremsesystem
 • Forbedret effektnivå

Fra 10 890,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

 • Produktinfo
 • Forbedret effektnivå og kontroll over verktøyet i 18 V-kategorien. Liten vinkelsliper med effekt som en 1000-watts nettdrevet slipemaskin, takket være børsteløs EC-motor og ProCORE18V-batteri. PROtection switch (sikkerhetsbryter), KickBack Control og intelligent bremsesystem gir maksimal brukerbeskyttelse og komfort. Bluetooth-modul for justering av innstillinger via Toolbox-app, brukergrensesnitt for aktiv verktøytilbakemelding og hastighetsvalg. GWS 18V-10 PSC Professional er en liten batteridrevet vinkelsliper som byr på bedre effekt og kontroll over verktøyet i 18 V-kategorien. Med effekt som en 1000-watts nettdrevet slipemaskin, takket være børsteløs EC-motor og ProCORE18V-batteriteknologi. Vinkelsliperen er utstyrt med en PROtection switch (sikkerhetsbryter), KickBack Control og intelligent bremsesystem for maksimal brukerbeskyttelse og komfort. Bluetooth Connectivity-modulen gir mulighet til justering av innstillinger via Toolbox-appen, mens et brukergrensesnitt med hastighetsvalg sørger for aktiv verktøytilbakemelding og maksimal komfort. Dette verktøyet er beregnet for kapping og sliping av metall, stein og betong. Det kan brukes med Bluetooth-modul GCY 30-4, og med alle Bosch Professional 18 V-batterier og -ladere (Flexible Power System). GWS 18V-10 PSC Professional har også vernedeksel, nøkkelfri mutter og Vibration Control-håndtak.

  Artikkelnr. 55778005
 • Tekniske data
 • Fysiske egenskaper
  Antall medleverte batterier 2 stk
  Batterikapasitet 8 Ah
  Med lader Ja
  Merkespenning 18 V
  Verktøyfesting M14
  Fysiske mål
  Høyde 110 mm
  Lengde 358 mm
  Vekt uten batteripakke 2 kg
Sjekk ut høstens hobbyverktøy Byggmakker

Sjekk ut høstens hobbyverktøy

24.09.2020

Når høsten herjer utenfor er det hyggelig å være kreativ innendørs. Vi har rotet i verktøykassen til Ryobi og funnet seks hobbymaskiner for små og store gjør-det-selv-prosjekter.

Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker  Byggmakker

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker

17.12.2019

Vi har plukket ut batteridrevne elektroverktøy fra tre leverandører som garantert kommer til å falle i smak hos familiens handyman — eller kvinne.