Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

vinkelsliper gws 18v-7 125mm solo

Bosch

Fra 2 249,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • GWS 18V-7 Professional batteridrvne vinkelsliper er den praktiske kombinasjonen av solid 18 V skjæreytelse og kompakt design. Takket være den sterke børsteløse motoren som leverer lik 700 W fra en vinkelsliper på 230V, får du kraften som er nødvendig for å oppnå utmerkede esultater. Den lette vekten, det smale grepet og den nøkkelfrie beskyttelsen sikrer praktisk og komfortabel arbeid. Optimalisert for allsidig skjæring. Denne vinkelsliperens perfekte ergonomi sikres av sin balanserte design og det slanke håndtaket. Den leveres uten batteri og lader.

    Artikkelnr. 56904101
Sjekk ut høstens hobbyverktøy  Byggmakker

Sjekk ut høstens hobbyverktøy

24.09.2020

Når høsten herjer utenfor er det hyggelig å være kreativ innendørs. Vi har rotet i verktøykassen til Ryobi og funnet seks hobbymaskiner for små og store gjør-det-selv-prosjekter.

Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker   Byggmakker

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker

17.12.2019

Vi har plukket ut batteridrevne elektroverktøy fra tre leverandører som garantert kommer til å falle i smak hos familiens handyman — eller kvinne.