Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

meiselhammer gsh 5 ce sds-max

Bosch

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Kampanjedager! Se alle våre tilbud her.

 

 

Fra 9 690,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Boschs SDS-max-rivningshammer for komfort under omfattende arbeider Vibration Control og lav vekt gjør det mulig å jobbe kontinuerlig uten stor belastning ved tidkrevende arbeider Slitesterk maskin med robuste metallkomponenter og optimert smøresystem Sterk motor, slagenergi på 8,3 J for rask materialfjerning GSH 5 CE Professional har en design som er unik for nettdrevne SDS-max -rivningshammere, for komfort for brukeren og redusert belastning under tidkrevende arbeider. Vibration Control og lav vekt gjør det mulig å jobbe kontinuerlig uten stor belastning ved tidkrevende arbeider. Med robuste metallkomponenter og et optimert smøresystem er rivningshammeren dessuten bygd for å vare lenge. Den sterke motoren gir mulighet til slagenergi på 8,3 J, og dermed rask materialfjerning. Dette verktøyet er først og fremst beregnet for meisling i betong og stein. Det er kompatibelt med støvavsugsadapteren GDE max Professional. GSH 5 CE Professional har også funksjoner som knapp for automatisk låsing, Constant Speed, Speed Selection og Vario-Lock.

    Artikkelnr. 31090293
  • Dokumenter