Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

slagboremaskin easy impact 600

Bosch

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Fra 859,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • EasyImpact 600 gir mulighet til komfortabel presisjonsboring i mange materialer. Lett, kompakt og sterk med enkelt bytte av bor og automatisk regulering av borehastigheten. Perfekt for komfortabel boring i mur, tre, metall og myk betong. EasyImpact 600 gir mulighet til komfortabel presisjonsboring i mur, tre, myk betong og metall. En selvspennende chuck med dobbelkappe sørger for raskt og enkelt bytte av bor ved at spindelen dreies. Den har Bosch Electronic Speed Control, som med den trykkfølsomme utløseren sørger for riktig turtall for materialet. Ergonomisk design, vekt på bare 1,7 kg og kompakte dimensjoner for komfortabel boring over hodehøyde. En 600-watts motor sørger for godt resultat i mange forskjellige materialer, med boredybde på inntil 12 mm i mur og inntil 25 mm i tre.

    Artikkelnr. 57656226