Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

bor multi construction 8x200x250mm

Bosch

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

 • Kan brukes med og uten slag
 • Universalt bor
 • Lang levetid
 • Egnet for keramikk
 • Egnet for marmor

Fra 119,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

 • Produktinfo
 • CYL-9 MultiConstruction-boret er godt egnet til stabil boring i alle typer materialer. Sentreringsspissen sikrer en stabil borestart og genrelt god kontroll ved boring. Boret har to skjær og diameteroptimalisert AWB-lodde- og herdingsteknologi som øker robustheten og reduserer vibrasjoner under borearbeidet. Borets dura-design med fire spor og forsterket kjernediameter gir dessuten større slitestyrke og stabilitet ved boring i betong. Boret er godt egnet til alle materialer og oppgaver innendørs, blant annet boring i betong, murverk, teglstein, sement, asbest, lette byggematerialer, flerlagsmaterialer, keramik og fliser, tre, plast, metallplater og aluminium. Det er kompatibelt med sylinderskaftsystem for alle kablede og batteridrevne driller og sikrer perfekte resultater ved boring både med roterende bor og slagbor. CYL-9 MultiConstruction-boret har diamantslipte skjærekanter og en spesiell sentreringsspiss som gjør det godt egnet til boring i ulike materialer. Boret er fremstilt av et spesielt sterkt karbidmaterial av høy kvalitet, som gir lang levetid og optimal slitestyrke. Boret er PGM-sertifisert av PGM Masonry Drill Bit Association Board og garanterer faste toleranser, nøyaktig boring og effektive festeegenskaper. Pakke med 1 stk.

  Artikkelnr. 21449731
 • Tekniske data
 • Fysiske egenskaper
  Aksel med flat ende Ja
  Dobbelsidet borkrone Nei
  Egnet for betong Ja
  Egnet for glass Nei
  Egnet for jernfrie metaller Ja
  Egnet for kunststoff Ja
  Egnet for stål Nei
  Egnet for stein Nei
  Egnet for støpejern Nei
  Egnet for treverk Ja
  Festesystem Sylindrisk tange
  Med senterbor Nei
  Fysiske mål
  Diameter bor 8 mm
  Skaftdiameter 8 mm
  Total lengde 250 mm