Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

hullsagsett mc 3833-set-301

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

  • sett med mest frekvente størrelser
  • passer snekkere, rørleggere og el
  • Produktinfo
  • Multi construction hullsagene fra Bahco har en enestående kvalitet og er perfekt for hulltaking i forskjellige typer tre,- inkludert MDF, tegl, lettbetong, gipsplater og hard plast. Hullsagene har en dybde på hele 71 mm, noe som tillater brukeren å sage gjennom 70 mm i en operasjon. De presisjonsslipte hårdmetall tennene og lavfriksjonsbelegget gir en smidig gange og fordrer mindre trykk. Multi construction består av et bredt utvalg størrelser og passer perfekt sammen med den hurtig utløsende hullsagholderen. Settet inneholder: 25, 32, 35, 51, 54, 76, 92 og 114mm samt hullsagholder 3834-930-EL, 3834-ARBR-9100EL og hullsagbor 3834-DRL-L. Den hurtigutløsende holderen sparer brukeren for mye tid ved å fjerne kjernen i en enkel, rask og smart operasjon uten å brenne fingrene. I tillegg til å være tidsbesparende, er holderen stabil og tåler utfordrende miljøer. Holderne kommer med et allround hårdmetallbelagt bor som er ideelt til Multi construction hullsagene og det er unødvendig å skifte bor mellom oppgavene.

    Artikkelnr. 51323720
  • Tekniske data
  • Fysiske egenskaper
    Egnet for kunststoff Ja