Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

meiselsett sds-plus 3 deler

Bosch

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 • SDS- Plus
 • Lang levetid

Fra 509,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

 • Produktinfo
 • SDS plus-meiselsettet, 3 deler, en flatmeisel, en spissmeisel og en flismeisel for en rekke ulike renoverings-og restaureringsarbeider i ulike materialer. Alle disse selvkvessende meislene er utformet for å innfri kravene til bestemte materialer, noe som gir høy materialfjerningshastighet og mindre fastkjøring. Flatmeiselen har ribber som lager både horisontale og vertikale sprekker i betong. Spissmeiselen har en vridd topp for bredere materialfjerning og mindre fastkjøring, mens flismeiselen har en utforming med flat vinkel som gjør det mulig å fjerne hele fliser uten at de går i stykker. Settet er beregnet på bruk i betong, murstein og fliser. Meislene er kompatible med SDS plus-meiseltilbehør, eller de kan brukes direkte i SDS plus-hammere med en rotasjonsstopp. Alle meislene i settet er selvkvessende og har lang levetid med en 30 % høyere materialfjerningshastighet enn standard meisler.

  Artikkelnr. 24930000
 • Tekniske data
 • Fysiske egenskaper
  Aksel med flat ende Ja
  Egnet for glass Nei
  Egnet for kunststoff Nei