Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

sirkelsagbl 165x20x2.6mm 52t exp al

Bosch

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 

Se våre supertilbud - gjelder t.o.m 27. juni

 

 

 • ALU EPOKSY

Fra 819,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

 • Produktinfo
 • Expert for Aluminium-sirkelsagbladet leverer perfekte kutt i aluminium. De unike, ekstra harde Microteq-tennene som produseres av Bosch internt, er fremstilt av svært fine karbidkorn, som gir bladet en maksimal levetid og skjæreytelse. Ytelsen forsterkes ytterligere av bladets Proteqtion-belegg som hindrer korrosjon og sikrer en pålitelig skjæreytelse med redusert friksjon. Dette produktet er dessuten utstyrt med antivibrasjonsspor som gir spesielt jevn skjæring og et betydelig lavere støy- og vibrasjonsnivå. Dette sagbladet er beregnet for aluminium, jernfrie metaller, plast, epoksy og tre. Expert for Aluminium-sirkelsagbladet har HLTCG-tenner (High-Low Triple Chip Ground) som gir bladet styrke til skjæring i aluminium.

  Artikkelnr. 48612635
 • Tekniske data
 • Fysiske egenskaper
  Antall tenner 52 stk
  Egnet for kunststoff Ja
  Egnet for metall Ja
  Egnet for treverk Ja
  Fysiske mål
  Boringsdiameter 20 mm
  Sagblad diameter 165 mm