Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

sirkelsagblad 216x2,4x30mm 64t

Bosch

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 

Se våre supertilbud - gjelder t.o.m 27. juni

 

 

 • ALU EPOKSY
 • Produktinfo
 • Expert for Multi Material-sirkelsagbladet gir perfekt og pålitelig skjæring i en lang rekke materialer. De unike, ekstra harde Microteq-tennene som er produsert internt av Bosch, består av ekstra holdbare karbidkorn, som gir en høy skjæreytelse. Kombinasjonen av det spesielle høydensitive karbidet og den robuste tannformen gjør Expert for Multi Material-sirkelsagbladet perfekt til universell bruk i alle situasjoner. Bladets skjærekvalitet forbedres ytterligere med Proteqtion-belegget som hindrer korrosjon og sikrer en pålitelig skjæreytelse med redusert friksjon. Bladet er dessuten designet spesielt med antivibrasjonsspor som sikrer spesielt jevn skjæring og et betydelig lavere støy- og vibrasjonsnivå. Dette sagbladet er beregnet for jernfrie metaller, aluminium, plast, epoksy og tre. Det er kompatibelt med kapp- og gjærsager med og uten uttrekk. HLTCG-tennene (High-Low Triple Chip Ground) gir Expert for Multi Material-sirkelsagbladet styrke til arbeid med slipende materialer.

  Artikkelnr. 45179464
 • Tekniske data
 • Fysiske egenskaper
  Antall tenner 64 stk
  Egnet for kunststoff Ja
  Egnet for metall Ja
  Egnet for treverk Ja
  Fysiske mål
  Boringsdiameter 30 mm
  Sagblad diameter 216 mm
  Sagblad tykkelse 1,8 mm
  Ytre diameter 2,4 mm