Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

kuttemaskin pmf 220 ce starlock

Bosch

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 

 

Fra 1 199,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Det omfattende utvalget av tilbehørsdeler gjør at multiverktøyet PMF 190 E er svært fleksibelt i bruk. Multitalentet egner seg til detalj-, reparasjons- og tilpasningsarbeid som saging, sliping, kapping og skraping. Verktøyholderen med universalskrue gjør at alle verktøyene kan byttes raskt og enkelt. Bosch Electronic med trinnløs forhåndsinnstilling av rotasjonshastighet og en rotasjon på 15 000 til 21 000 svingninger per minutt i 2,8 vinkelgrader sørger for materialtilpasset arbeid. Den optimaliserte konstruksjonen og den ergonomiske designen med smalt håndtak og softgrip-støtter gjør at maskinen har svært lite vibrasjon og er lett å håndtere. Sentrale produktegenskaper - Et stort utvalg av Bosch Starlock-tilbehør gjør den til en svært fleksibel hjelper - Enkelt å skifte tilbehør med den magnetiske verktøyholderen med universalskrue - Eksakt kuttedybde overholdes ved hjelp av 4-trinns dybdeanlegg - Nøyaktige og jevne kutt med de avrundede dykksagbladene med Curved-Tec - Bosch Constant Electronic Sørger for konstant høy effekt også ved belastning - Tilleggshåndtak for optimal kontroll - Sterk 220-watts motor for rask fremdrift - Tilpasning til materiale og arbeidsoppgave ved hjelp av trinnløs forhåndsinnstilling av oscilleringshastigheten Tekniske data Opptatt effekt 220 W Avgitt effekt 130 W Tomgangsturtall 15.000 - 20.000 o/min Oscilleringsvinkel venstre/høyre 2,8 ° Vekt 1,1 kg

    Artikkelnr. 50554715
  • Dokumenter