Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

kuttemaskin pmf 250 ces m/tlb s-box

Bosch

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Fra 2 349,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Velg multiverktøyet PMF 250 CES, og få med ett av fire tilgjengelige prosjektsett og en praktisk SystemBox som har plass til alt sammen. Nyttige produkter for sliping, gulvlegging, flislegging og små oppgaver i og rundt huset. Multiverktøyet passer til det store Starlock-tilbehørssortimentet. "Prosjektsett for sliping: Gjør det enkelt å slipe, glatte ut og polere ujevne overflater og vanskelig tilgjengelige hjørner. Prosjektsett for gulvlegging: Ideelt til legging eller reparasjon av gulvplanker av tre, fjerning av teppefliser og limrester, eller skjæring av tepper. Prosjektsett for flislegging: Det riktige valget for gjør-det-selv-prosjekter på kjøkken og bad. Dette tilbehøret takler sement, mørtel og stukkatur, og er egnet for alt fra fliser til gamle rør. Universalprosjektsett: Det som trengs til forskjellige små gjør-det-selv-arbeider i og rundt huset. Dette tilbehøret gjør alt, fra sliping og flislegging til gulvlegging og skjæring."

    Artikkelnr. 57732621