Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

multicutter gop40-30 starlock plus

Bosch

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Fra 4 290,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Sterk allrounder i Bosch StarlockPlus-kategorien 400 W-motor og overlegent Starlock-grensesnitt med optimert 3-dimensjonal nøyaktig kobling for den beste kraftoverføring Lite, ergonomisk håndtak for komfortabel håndtering og bedre kontroll over verktøyet Hurtigkobling for raskt og enkelt bytte av tilbehør GOP 40-30 Professional nettdrevet multiverktøy er en sterk allrounder i Bosch StarlockPlus-kategorien. Sterk 400 W-motor kombinert med et overlegent Starlock-grensesnitt med optimert 3-dimensjonal nøyaktig tilpasset kobling mellom maskinen og tilbehøret for høyest mulig kraftoverføring. Multiverktøyet har også et lite, ergonomisk håndtak som gjør det komfortabelt å bruke og gir bedre kontroll. Hurtigkoblingsfuksjonen gjør dessuten at det er raskt og enkelt å bytte tilbehør. Dette verktøyet er beregnet for montering av dørkarmer på nye gulv, fjerning av vinduer og kutting av rør og spiker. Det kan brukes i tre, plast og metall. Det er kompatibelt med Starlock- og StarlockPlus-systemene. GOP 40-30 Professional har også funksjoner som Constant Speed, LED-lys, softgrep og Speed Selection. Tekniske data: Nominelt effektopptak: 400 W Oscillasjonshastighet tomgang, fra: 8.000 o/min Oscillasjonshastighet tomgang, inntil: 20.000 o/min Oscilleringsvinkel venstre og høyre: 1,5 ° Vekt: 1,5 kg

    Artikkelnr. 50596325
  • Dokumenter