Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

båndsliper gbs 75 ae sr

Bosch

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

  • Produktinfo
  • GBS 75 AE Professional er Boschs robuste nettdrevne slipemaskin med maksimal materialfjerning. Den har aluminiumshjul for hard bruk. Den har en kraftig tannrem og tannremhjul i metall for lang levetid. Den kan også settes opp ned og brukes som et stasjonært verktøy. Slipemaskinen er beregnet for fjerning av lakk, overflatesliping, glatting og rengjøring av overflater og til renovering av gulv, og er egnet for overflater av tre, metall og plast. Den passer til Bosch Click & Clean-systemet ved bruk av en støvsugeradapter. GBS 75 AE Professional har også hastighetsregulering.

    Artikkelnr. 57112837
Sjekk ut høstens hobbyverktøy  Byggmakker

Sjekk ut høstens hobbyverktøy

24.09.2020

Når høsten herjer utenfor er det hyggelig å være kreativ innendørs. Vi har rotet i verktøykassen til Ryobi og funnet seks hobbymaskiner for små og store gjør-det-selv-prosjekter.

Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker   Byggmakker

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker

17.12.2019

Vi har plukket ut batteridrevne elektroverktøy fra tre leverandører som garantert kommer til å falle i smak hos familiens handyman — eller kvinne.