Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

betongsliper gbr 15 ca u/skive

Bosch

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 

 

Fra 5 390,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Kraftig dedikert betongsliper med slitesterkt vernedeksel i metall Høyeffektiv 1 500 W-motor gir mulighet til rask arbeidsprogresjon også under belastning Ergonomisk utformet gripeflate og lav verktøyvekt for komfortabelt arbeid Spesielt optimert forsegling og støvskjerm av metall for støvbeskyttelse GBR 15 CA Professional er en kraftig, nettdrevet dedikert betongsliper med slitesterkt vernedeksel av metall. Den høyeffektive 1 500 W-motoren gir mulighet til rask arbeidsprogresjon også under belastning. Den har en ergonomisk utformet gripeflate og lav verktøyvekt for komfortabelt arbeid. Denne betongsliperen omfatter også støvbeskyttelse med spesiell, optimert forsegling og en støvskjerm av metall. Dette verktøyet er beregnet for sliping i betong. Det kan brukes med Bosch Click & Clean støvavsugssystem. GBR 15 CA Professional arbeider med 9 000 o/min og har funksjoner som konstant turtall, gjenstartbeskyttelse og mykstart.

    Artikkelnr. 47465282
  • Dokumenter
Sjekk ut høstens hobbyverktøy  Byggmakker

Sjekk ut høstens hobbyverktøy

24.09.2020

Når høsten herjer utenfor er det hyggelig å være kreativ innendørs. Vi har rotet i verktøykassen til Ryobi og funnet seks hobbymaskiner for små og store gjør-det-selv-prosjekter.

Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker   Byggmakker

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker

17.12.2019

Vi har plukket ut batteridrevne elektroverktøy fra tre leverandører som garantert kommer til å falle i smak hos familiens handyman — eller kvinne.