eksentersliper 240w ka199 b+d


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

Fra 659,- Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Eksentersliper - perfekt for sliping / polering i tre, metall, PVC og maling på både flate og buede overflater ."Paddle" strømbryter for rask og enkel slipning. God kvalitet på utførelsen - slipemaskinen lager fine slipebevegelser på en sikker måte uten å lage "kutt" eller "virvler" i treverket . Fjerner overflatematerialer raskt - få jobben gjort raskere med en sterk motor som sørger for høy hastighet og effektiv fjerning av materialene. Multigrep, maskinen kan holdes i flere ulike grepsposisjoner for økt kontroll ved ulike arbeidsoppgaver. Støvpose inkludert for et renere arbeidsmiljø. Borrelåsfeste for raskt og enkelt skifte av slipepapir. Effektivt støvavsugssystem og integrert støvpose for mer effektiv sliping og rent arbeidsområde.

    Artikkelnr. 49513221
Nå kan du styre verktøyet med mobilen Byggmakker

Nå kan du styre verktøyet med mobilen

15.02.2018

Bosch lanserer en rekke nye elektroverktøy som kan styres via appen Bosch Toolbox. Løsningen innebærer at verktøyet er utstyrt med en avtagbar chip som overfører informasjon mellom maskinen og mobil-appen.

Verktøy, materialer og teknikker Byggmakker

Verktøy, materialer og teknikker

12.02.2013

Godt verktøy er halve jobben, sies det. Det vil alltid lønne seg å ha et lite utvalg av godt verktøy. Her får du også en innføring i noen grunnleggende teknikker og konstruksjoner.