Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

eksentersliper 480w ka191ek b+d

  • Produktinfo
  • Eksentersliper - perfekt for sliping / polering i tre, metall, PVC, gipsplater og maling på ulike typer overflater. Variabel hastighetskontroll sørger for et utvidet bruksområde. God kvalitet på utførelsen - slipemaskinen lager fine slipebevegelser på en sikker måte uten å lage "kutt" eller "virvler" i treverket. Fjerner overflatematerialer raskt - få jobben gjort raskere med en sterk motor som sørger for høy hastighet og effektiv fjerning av materialene. Støvpose inkludert for et renere arbeidsmiljø Borrelåsfeste for raskt og enkelt skifte av slipepapir.

    Artikkelnr. 26030056
Sjekk ut høstens hobbyverktøy  Byggmakker

Sjekk ut høstens hobbyverktøy

24.09.2020

Når høsten herjer utenfor er det hyggelig å være kreativ innendørs. Vi har rotet i verktøykassen til Ryobi og funnet seks hobbymaskiner for små og store gjør-det-selv-prosjekter.

Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker   Byggmakker

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker

17.12.2019

Vi har plukket ut batteridrevne elektroverktøy fra tre leverandører som garantert kommer til å falle i smak hos familiens handyman — eller kvinne.