Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

eksentersliper gex 125-1ae m/pusse-

Bosch

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Fra 1 899,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • En perfekt løsning for komfortabel sliping uansett arbeidsstilling. Denne pakken inneholder eksentersliperen GEX 125-1 AE for profesjonelle og en svamp for finsliping, og sørger for at jobben kan gjøres raskt og effektivt. GEX 125-1 AE Professional er Boschs nettdrevne eksentersliper i startsegmentet i 125 mm-kategorien, beregnet for små områder og flekkreparasjon. Den har en kompakt og ergonomisk design med mulighet til forskjellige grepsposisjoner, for fremragende komfort selv ved arbeid over hodehøyde. Passer for oppgaver med forskjellige materialer, takket være forhåndsinnstilling av turtall. Støvboksen har innebygd Bosch mikrofiltersystem som gir effektivt støvavsug for praktisk talt støvfritt arbeid. Denne eksentersliperen er beregnet for sliping, mellomsliping og lakkfjerning, og for finslipingsarbeid på forskjellige materialer. Den passer til tre, finer, lakk, fyller og til mineralske overflater og akryloverlater. Den kan brukes med Bosch Click & Clean-systemet. GEX 125-1 AE Professional har også en slipesåle med borrelås for feste av slipepapir.

    Artikkelnr. 57382125
Sjekk ut høstens hobbyverktøy  Byggmakker

Sjekk ut høstens hobbyverktøy

24.09.2020

Når høsten herjer utenfor er det hyggelig å være kreativ innendørs. Vi har rotet i verktøykassen til Ryobi og funnet seks hobbymaskiner for små og store gjør-det-selv-prosjekter.

Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker   Byggmakker

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker

17.12.2019

Vi har plukket ut batteridrevne elektroverktøy fra tre leverandører som garantert kommer til å falle i smak hos familiens handyman — eller kvinne.