Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

multisliper 4 i 1 200w bew200k

  • Produktinfo
  • Praktisk og sterk multisliper 200 W med 4 ulike funksjoner i en og samme slipemaskin! Eksenter- plan- hjørne- og detaljslipefunksjon gir utallige bruksområder! Mulighet å bytte fra en plate til en annen med letthet. Tilbehør: 125 mm eksenterslipsåle, stor dråpeformet eksenterslipesåle, fingerslipertilbehør. Cyclonic Action sørger for optimal støvoppsamling for å holde arbeidsplassen ren, enkel fjerning og tømming av støvpose fra enheten. Lett og balansert, med mulighet til å komme inn i trange områder. Komfortabel i bruk. Følger med: 2 x multisandpapir, 2 x eksenterpapir, 2 x sandpapir, 1 x fingersliper

    Artikkelnr. 55314064
Sjekk ut høstens hobbyverktøy  Byggmakker

Sjekk ut høstens hobbyverktøy

24.09.2020

Når høsten herjer utenfor er det hyggelig å være kreativ innendørs. Vi har rotet i verktøykassen til Ryobi og funnet seks hobbymaskiner for små og store gjør-det-selv-prosjekter.

Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker   Byggmakker

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker

17.12.2019

Vi har plukket ut batteridrevne elektroverktøy fra tre leverandører som garantert kommer til å falle i smak hos familiens handyman — eller kvinne.