multisliper 4 i 1

  • Produktinfo
  • Praktisk og sterk multisliper 200 W med 4 ulike funksjoner i en og samme slipemaskin! Eksenter- plan- hjørne- og detaljslipefunksjon gir utallige bruksområder! Mulighet å bytte fra en plate til en annen med letthet. Tilbehør: 125 mm eksenterslipsåle, stor dråpeformet eksenterslipesåle, fingerslipertilbehør. Cyclonic Action sørger for optimal støvoppsamling for å holde arbeidsplassen ren, enkel fjerning og tømming av støvpose fra enheten. Lett og balansert, med mulighet til å komme inn i trange områder. Komfortabel å bruke i forskjellige stillinger. Følger med: 2 x multisandpapir, 2 x eksenterpapir, 2 x sandpapir, 1 x fingersliper

    Artikkelnr. 55314098
Nå kan du styre verktøyet med mobilen Byggmakker

Nå kan du styre verktøyet med mobilen

15.02.2018

Bosch lanserer en rekke nye elektroverktøy som kan styres via appen Bosch Toolbox. Løsningen innebærer at verktøyet er utstyrt med en avtagbar chip som overfører informasjon mellom maskinen og mobil-appen.

Verktøy, materialer og teknikker Byggmakker

Verktøy, materialer og teknikker

12.02.2013

Godt verktøy er halve jobben, sies det. Det vil alltid lønne seg å ha et lite utvalg av godt verktøy. Her får du også en innføring i noen grunnleggende teknikker og konstruksjoner.