Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

slipemaskin giraff 230v dwe7800-qs

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Kampanjedager! Se alle våre tilbud her.

 

 

Fra 13 090,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • 230V Slipemaskin giraff 225mm, 710W motor for utvidet holdbarhet, effektivitet og kraft. Slipemaskinen er perfekt for effektiv sliping av vegger og tak. 225 mm slipepute med høy støveffektivitet kombinert med nettingpapir fjerner 10% mer støv og rusk av gipsplater enn tradisjonelle løsninger. Slipemaskinen har en robust Flexi-drivaksel som forlenger holdbarheten. Med et ergonomisk design har du raskt et komfortabelt grep og gjør at du kan arbeide over lenger perioder. Hastigheten kan også varieres og gjøre den fleksibel til å utføre de fleste arbeidsoppgaver med forskjellige underlag. Bryteren er låst, hvilket betyr at du slipper å holde knappen nede, noe som kan være utmattende over lenger perioder. Leveres med 3x150G slipeark.

    Artikkelnr. 57719703
Sjekk ut høstens hobbyverktøy  Byggmakker

Sjekk ut høstens hobbyverktøy

24.09.2020

Når høsten herjer utenfor er det hyggelig å være kreativ innendørs. Vi har rotet i verktøykassen til Ryobi og funnet seks hobbymaskiner for små og store gjør-det-selv-prosjekter.

Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker   Byggmakker

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker

17.12.2019

Vi har plukket ut batteridrevne elektroverktøy fra tre leverandører som garantert kommer til å falle i smak hos familiens handyman — eller kvinne.