Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

vinkelsliper 1000w 125mm dwe4207

Dewalt

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 • Støvutkastsystem
 • Myk start
 • Tilbaketrukket spindellås
 • 0-spenningsbryter
 • Slank kropp for god ergonomi
 • Produktinfo
 • DEWALT 125 mm vinkelsliper, 1010 W, avvibrert sidehåndtak, 11000 omdr/min. Støvutkastsystem som fjerner hovedtyngden av slipestøv før det passerer motoren. Lavprofilert girkasse gir god tilgjengelighet på trange steder. Slitasjebeskyttet motor for øket holdbarhet. Låsbeskyttet skive forhinder at denne dras til for hardt. Spindellås på siden for bedre sikkerhet og tilgjengelighet. Nytt dekseldesign tillater tilpasninger, justeringer fjerning av dekselet uten bruk av verktøy. Standard tilbehør: beskyttelsesdeksel flerposisjons sidehåndtak,indre og ytre skiveflens,nøkkel."

  Artikkelnr. 49151438
Sjekk ut høstens hobbyverktøy Byggmakker

Sjekk ut høstens hobbyverktøy

24.09.2020

Når høsten herjer utenfor er det hyggelig å være kreativ innendørs. Vi har rotet i verktøykassen til Ryobi og funnet seks hobbymaskiner for små og store gjør-det-selv-prosjekter.

Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker  Byggmakker

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker

17.12.2019

Vi har plukket ut batteridrevne elektroverktøy fra tre leverandører som garantert kommer til å falle i smak hos familiens handyman — eller kvinne.