Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

vinkelsliper 1700w 125mm dwe4369

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

  • Produktinfo
  • Børsteløs vinkelsliper for bedre ytelse og effektivitet. Justerbar hastighetshjul gjør at man kan forhåndsinnstille hastigheten for bedre kontroll. Elektronisk myk start og 0-spenningsbryter forhindrer at maskinen starter utilsiktet selv om den er koblet til strøm og på-bryteren er trykket inn. 0-spenningsbryteren må bevisst være trykket inn før maskinen starter. Elektronisk brems stanser skiven raskt når bryteren er frigjort/utkoblet. Sidehåndtak med anti-vibrasjonskontroll for bedre brukerkomfort. Verktøyfri justering av deksel. Elektronisk clutch reduserer tilbakeslaget til bruker dersom skiven skulle kile seg.

    Artikkelnr. 54454604
Sjekk ut høstens hobbyverktøy  Byggmakker

Sjekk ut høstens hobbyverktøy

24.09.2020

Når høsten herjer utenfor er det hyggelig å være kreativ innendørs. Vi har rotet i verktøykassen til Ryobi og funnet seks hobbymaskiner for små og store gjør-det-selv-prosjekter.

Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker   Byggmakker

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker

17.12.2019

Vi har plukket ut batteridrevne elektroverktøy fra tre leverandører som garantert kommer til å falle i smak hos familiens handyman — eller kvinne.