Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

vinkelsliper g23udy 2600w uvp

Fra 2 990,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Funksjonell og brukervennlig vinkelsliper for den profesjonelle bruker. Laveste lyd- og vibrasjonsverdier i sin klasse! Avansert UVP antivibrasjonsteknologi (User Vibration Protection). Vibrasjonsdempet, gummibelagt sidehåndtak (reduserer vibrasjon med opp til 50%). Utstyrt med nullspenningsbryter og mykstart (startstrømbegrensning). 10 - 30% bedre overbelastningsresistens enn sammenliknbare modeller. Enkel verktøyfri justering av deksel. Spindellås for enkelt skivebytte. Epoxybelagte viklinger for beskyttelse mot slipestøv. Gummibelagt maskinkropp. For både høyre- og venstrehendte brukere. Leveres med: Vibrasjonsdempet sidehåndtak og hakenøkkel.

    Artikkelnr. 47148920
Sjekk ut høstens hobbyverktøy  Byggmakker

Sjekk ut høstens hobbyverktøy

24.09.2020

Når høsten herjer utenfor er det hyggelig å være kreativ innendørs. Vi har rotet i verktøykassen til Ryobi og funnet seks hobbymaskiner for små og store gjør-det-selv-prosjekter.

Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker   Byggmakker

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker

17.12.2019

Vi har plukket ut batteridrevne elektroverktøy fra tre leverandører som garantert kommer til å falle i smak hos familiens handyman — eller kvinne.