Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

vinkelsliper gws 15-125 ciepx sds c

Bosch

Fra 2 373,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Intelligent Brake-system for effektivt arbeid med høy brukerbeskyttelse. Effektivt og komfortabelt arbeid: Kraftig 1500 watts motor og inntil 70 % kortere stoppetid. Det magnetiske bremsesystemet er uavhengig av ytre påvirkning som støv og olje, og arbeider pålitelig selv ved strømbrudd. Vedlikeholdsfritt bremsesystem uten påvirkning på apparatets og kullbørstenes levetid. 125 mm skive, sterk 1500 watts motor, kickback stopp, konstantelektronikk, hastighetsregulering, startbeskyttelse, vibrasjonsdempet, dødmannsknapp, brems, SDS Click.

    Artikkelnr. 50596658
Essve – smarte produkter for deg som bygger terrasser Byggmakker

Essve – smarte produkter for deg som bygger terrasser

18.11.2021

Håndverkere som benytter seg av Essve-universet skryter av enkelhet, effektivitet og holdbarhet. Siden 1970 har de kalt seg “din proffpartner på festemidler” gjennom å tilby produkter, tjenester og service du som håndverker trenger for å få gjort jobben skikkelig – og for å få fornøyde kunder.

Sjekk ut høstens hobbyverktøy  Byggmakker

Sjekk ut høstens hobbyverktøy

24.09.2020

Når høsten herjer utenfor er det hyggelig å være kreativ innendørs. Vi har rotet i verktøykassen til Ryobi og funnet seks hobbymaskiner for små og store gjør-det-selv-prosjekter.

Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.