Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

vinkelsliper gwx 1000 (125mm) kart

Bosch

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Fra 1 730,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Den nettdrevne vinkelsliperen GWX 10-125 Professional med X-LOCK er et robust multitalent i 1000 W-kategorien og er beregnet for daglig bruk. Den har en slitesterk motor med optimert direkte motorkjøling, som takler sterk overbelastning. Den lille vinkelsliperen har et nøkkelfritt X-LOCK-klikksystem som gir mulighet til raskt og enkelt bytte av tilbehør. Med girhode som kan dreies 90° er den egnet for mange forskjellige oppgaver.. Dette verktøyet er beregnet for kapping og sliping av metall, fliser og murstein.

    Artikkelnr. 55317534
  • Dokumenter
Sjekk ut høstens hobbyverktøy  Byggmakker

Sjekk ut høstens hobbyverktøy

24.09.2020

Når høsten herjer utenfor er det hyggelig å være kreativ innendørs. Vi har rotet i verktøykassen til Ryobi og funnet seks hobbymaskiner for små og store gjør-det-selv-prosjekter.

Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker   Byggmakker

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker

17.12.2019

Vi har plukket ut batteridrevne elektroverktøy fra tre leverandører som garantert kommer til å falle i smak hos familiens handyman — eller kvinne.