Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

vinkelsliper gwx 13-125 s case

Bosch

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Fra 2 248,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Økt produktivitet og slitestyrke i 1300 W-kategorien med X-LOCK Kraftig 1300 W-motor med Constant Electronics og turtallsvalg gir mulighet til rask fremdrift i arbeidet Raskt og enkelt bytte av tilbehør med nøkkelfritt X-LOCK-klikksystem KickBack Control og Vibration Control-håndtak gir økt brukerbeskyttelse GWX 13-125 S Professional nettdrevet liten vinkelsliper med X-LOCK og turtallsvalg sørger for den perfekte kombinasjonen av økt produktivitet og slitestyrke i 1300 W-kategorien. Den sterke 1300-watts motoren med Constant Electronics og turtallsvalg gir mulighet til rask fremdrift i arbeidet. Er utstyrt med et nøkkelfritt X-LOCK-klikksystem som gir mulighet til raskt og enkelt bytte av tilbehør. Denne lille vinkelsliperen har funksjoner som KickBack Control og et Vibration Control-håndtak for økt brukerbeskyttelse. Dette verktøyet er beregnet for kapping og sliping av metall, fliser og murstein. Den passer til støvsugerforsatsene GDE 125 EA-T Professional og GDE 115 / 125 FC-T Professional. GWX 13-125 S Professional har også direkte motorkjøling, overbelastningsvern, vernedeksel, gjenstartbeskyttelse og Soft Start.

    Artikkelnr. 55777986
  • Dokumenter
Sjekk ut høstens hobbyverktøy  Byggmakker

Sjekk ut høstens hobbyverktøy

24.09.2020

Når høsten herjer utenfor er det hyggelig å være kreativ innendørs. Vi har rotet i verktøykassen til Ryobi og funnet seks hobbymaskiner for små og store gjør-det-selv-prosjekter.

Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker   Byggmakker

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker

17.12.2019

Vi har plukket ut batteridrevne elektroverktøy fra tre leverandører som garantert kommer til å falle i smak hos familiens handyman — eller kvinne.