vinkelsliper gwx 17-125

Bosch

Fra 2 890,- Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Professional liten nettdrevet vinkelsliper med X-LOCK i Boschs 1700 W-kategori sørger for økt produktivitet, høy effekt og slitestyrke for industriell bruk. Den sterke 1700-watts motoren med Constant Electronics gir mulighet til svært høy produktivitet. Den lille vinkelsliperen har et nøkkelfritt X-LOCK-klikksystem som gir mulighet til raskt og enkelt bytte av tilbehør. I tillegg gir KickBack Control og Vibration Control-håndtak økt brukerbeskyttelse. Dette verktøyet er beregnet for kapping og sliping av metall, fliser og murstein. Den passer til støvsugerforsatsene GDE 125 EA-T Professional og GDE 115 / 125 FC-T Professional. GWX 17-125 Professional har også direkte motorkjøling, overbelastningsvern, vernedeksel, gjenstartbeskyttelse og Soft Start.

    Artikkelnr. 55386872
  • Dokumenter
Nå kan du styre verktøyet med mobilen Byggmakker

Nå kan du styre verktøyet med mobilen

15.02.2018

Bosch lanserer en rekke nye elektroverktøy som kan styres via appen Bosch Toolbox. Løsningen innebærer at verktøyet er utstyrt med en avtagbar chip som overfører informasjon mellom maskinen og mobil-appen.

Verktøy, materialer og teknikker Byggmakker

Verktøy, materialer og teknikker

12.02.2013

Godt verktøy er halve jobben, sies det. Det vil alltid lønne seg å ha et lite utvalg av godt verktøy. Her får du også en innføring i noen grunnleggende teknikker og konstruksjoner.