vinkelsliper gwx 19-125 s

Bosch

Fra 3 190,- Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • GWX 19-125 S Professional er en liten, men sterk nettdrevet vinkelsliper med X-LOCK og turtallsvalg i 1900 W-kategorien. Den sterke 1900-watts motoren med Constant Electronics og turtallsvalg gir mulighet til rask fremdrift i arbeidet. Den lille vinkelsliperen har et nøkkelfritt X-LOCK-klikksystem som gir mulighet til raskt og enkelt bytte av tilbehør. I tillegg gir KickBack Control og Vibration Control-håndtak økt brukerbeskyttelse. Dette verktøyet er beregnet for kapping og sliping av metall, fliser og murstein. GWX 19-125 S Professional er verdens første lille vinkelsliper i 1900 W-kategorien. Den har direkte motorkjøling, overbelastningsvern og gjenstartbeskyttelse.

    Artikkelnr. 55317583
  • Dokumenter
Nå kan du styre verktøyet med mobilen Byggmakker

Nå kan du styre verktøyet med mobilen

15.02.2018

Bosch lanserer en rekke nye elektroverktøy som kan styres via appen Bosch Toolbox. Løsningen innebærer at verktøyet er utstyrt med en avtagbar chip som overfører informasjon mellom maskinen og mobil-appen.

Verktøy, materialer og teknikker Byggmakker

Verktøy, materialer og teknikker

12.02.2013

Godt verktøy er halve jobben, sies det. Det vil alltid lønne seg å ha et lite utvalg av godt verktøy. Her får du også en innføring i noen grunnleggende teknikker og konstruksjoner.