Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

grovstøvsuger wd 3p - kärcher

Kärcher

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 • 1000 W, men er like kraftig som en 1400 W støvsuger.
 • 17-liters beholder i solid plast.
 • Perfekt for rengjøring i hjemmet og bilen.
 • Den kan brukes til å suge både vått og tørt.

Fra 1 290,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

 • Produktinfo
 • Med Kärcher WD 3 P grovstøvsuger holder du det rent uansett om det er grov skitt, fint støv eller mindre mengde væske som skal fjernes. Med WD 3 P i hjemmet, har du en perfekt hjelper for rengjøring i bil, inngangsparti, kjeller, verksted eller hobbyrom. Pose er kun nødvendig ved oppsug av fint støv. Kärcher WD 3 P er en hendig og kompakt grovstøvsuger med 17 liter beholder i solid plast. Den er super sugesterk selv med et strømforbruk på bare 1000 Watt. Maskinen er utstyrt med mange praktiske løsninger som f.eks. patronfilter for enkel støvsuging av både tørt og vått smuss uten bytte av filter. Den har en innovativ sugeslange, og et regulerbart gulvmunnstykke med klipsfester for optimalt oppsug av alle typer smuss. Alt utstyr kan lagres sikkert og praktisk på maskinen, og det er egen festeanordning for gulvmunnstykket. WD 3 P har avtakbart håndtak, praktisk blåse funksjon, og "pull & push" låse system for enkel åpning og lukking av beholder. I tillegg har den uttak for elektroverktøy med automatisk stopp-/startbryter. Ved bruk av el-verktøy, vil oppsugingsfunksjon slås på og av via elektroverktøyet.

  Artikkelnr. 47566120
 • Spesifikasjoner
 • Reell sugekraft* (W): 200
  Energiforbruk (W): 1000
  Beholderkapasitet (l): 17
  Beholdermateriale: Plast
  Strømledning (m): 4
  Tilbehørsstørrelse (mm): 35
  Spenning (V): 220/240
  Vekt uten tilbehør (kg): 5,7
  Mål (l x b x h) (mm): 388 x 340 x 502