Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

støvsuger 2x18v 15l dvc157lzx3 aws

Makita

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Fra 8 590,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Stillegående 2x18V støvsuger med filterklasse L. Z-modeller leveres i eske uten batterier og lader. AWS blåtannmottaker medfølger. Støvsugerslange og rør medfølger, samt poser. Allsidig støvsuger som kan brukes som en vanlig mobil støvsuger og kan brukes med verktøy med mulighet for støvavsug. Støvsugeren bruker det anerkjente HEPA filtersystemet. Det er en effektiv børsteløs motor med justerbar sugeeffekt. Den har en 15 liters tank og en effekt på 105W. Antistatisk støvsugerrør. AWS blåtannkobling mot Makita maskiner som har AWS blåtannsender, slik at støvsugeren starter og stopper med verktøyet. Automatisk filterrens. Batteribeskyttelsen skåner batteri og maskin mot overbelastning.

    Artikkelnr. 57183518