Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

tørr-/våtsuger gas35 h afc

Bosch

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Fra 10 623,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • GAS 35 H AFC Professional er en våt-/tørrsuger med høy ytelse og bedre brukerbeskyttelse. Sikkerhetsfilteret fanger opp 99,995 % av helsefarlig støv. Godkjenningen for støv i klasse H øker beskyttelsen mot kreftfremkallende og sykdomsfremkallende støv og organisk materiale (for eksempel mugg) og materiale som brukes i beholdere (for eksempel glassfiber). Den automatiske filterrengjøringsmekanismen hindrer avbrudd, slik at man kan arbeide kontinuerlig. En volumstrømkontroll overvåker den konstante luftstrømmen gjennom sugekoppen og utløser en varsellyd hvis luftstrømmen er for liten. GAS 35 H AFC Professional er godkjent for støv i klasse H, som kreftfremkallende eller sykdomsfremkallende støv. L-BOXX kan festes på våt-/tørrsugeren med et klikk for enkel transport. Alle Bosch elektroverktøy med Click & Clean-systemet kan kobles direkte til GAS 35 H AFC Professional uten adapter. 1380 W sugeturbin med vakuumtrykk på 254 mbar (millibar) sørger for svært effektiv rengjøring. Våt-/tørrsugeren har antistatiske egenskaper for reduksjon av statisk elektrisitet.

    Artikkelnr. 57318966