Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

våt-/tørrsuger gas 55 m afc

Bosch

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Kampanjedager! Se alle våre tilbud her.

 

 

  • Stort beholdervolum på 55 liter.
  • Holdere for omfattende tilbehør.
  • Automatisk utkobling.

Fra 9 622,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Med automatisk filterrengjøring og stort beholdervolum på 55 liter. Integrerte holdere for omfattende tilbehør, samt kabel og slange direkte på sugeren. Automatisk utkobling ved maks. væskenivå.

    Den allsidige våt-/tørrsugeren med automatisk filterrengjøring og stort beholdervolum på 55 liter. Fjerner en stor del av støvet som sertifisert sikkerhetssuger i støvklasse M ifølge EU-normen, noe som sikrer høy brukerbeskyttelse. Det antistatiske utstyret (inkl. slange som ikke setter merker) hindrer danning av statisk elektrisitet. Integrerte holdere for omfattende tilbehør, samt kabel og slange direkte på sugeren. Automatisk utkobling ved maks. væskenivå. Apparatkontakt for tilkobling av elektroverktøy med inn- og utkoblingsautomatikk, inkl. etterløpsfunksjon for ekstra betjeningskomfort. Volumstrømkontroll med akustisk varsling ved underskridelse av minsteluftstrømmen for høy brukerbeskyttelse. Trinnløs sugekraftregulering på suger og verktøymuffe.


    Artikkelnr. 46139164
  • Dokumenter