Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

vindusvasker wv 2 plus - kärcher

Kärcher

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Kampanjedager! Se alle våre tilbud her.

 

 

  • Enkel og effektiv rengjøring av vinduer.
  • Gir stripefrie vinduer.
  • Eliminerer søl.
  • Produktinfo
  • Karcher WV 2 Plus vindusvasker gjør det enklere å få stripefrie vinduer! Dette er en praktisk og innovativ løsning for rask, enkel og stripefri rengjøring av vinduer, speil, fliser og alle rette overflater uten vannsøl. Vindusvaskersettet består av en batteridrevet vindusvasker med utskiftbar sugenal på 280 mm, en sprayflaske med avtakbar mikrofiberklut og rengjøringsmiddelkonsentrat. Batteridrift gjør at vindusvaskeren kan brukes overalt både ute og inne, og med litiumbatteri tåler den å lades i korte omganger. Liten sugenal (170 mm) til smale vinduer og vinduer med sprosser, ekstra gumminaler og forlengelsesskaft (opptil 2 m ekstra lengde) for høye vinduer fås som ekstra tilbehør. WV 2 Plus Vindusvasker har bl.a. lavt støynivå, lang batterikapasitet og praktisk plassering av på-/avbryter. Slik gjør du: Spray på utblandet Karcher rengjøringskonsentrat med sprayflasken, rengjør vinduet med mikrofiberkluten som sitter på flasken, og sug opp væsken med den batteridrevne vannsugeren til slutt. Med oppsugingsfunksjonen vil skittent vann suges opp før det drypper. Husk å ta passe store flater om gangen, slik at såpen ikke tørker inn.

    Artikkelnr. 48787355