Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

batterilader victron blue smart 15a

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 

 

Fra 1 999,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Batterilader Victron Blue Smart 15A er en svært effektiv lader for deg som ønsker å etterfylle solstrømsbatteriene med aggregat. - Lader utstyrt med støpsel - Ekstremt effektiv lader - Kan også benyttes som strømforsyning - Innebygget bluetooth gir mulighet for avlesning på app - Perfekt som strømforsyning til Wallas-ovner der man har 230V tilgjengelig Laderen har bluetooth innebygget, slik at du kan se informasjonen fra laderen på smarttelefon, nettbrett eller datamaskin. Laderen er vann- og støvtett, IP 65. Syv trinns ladealgoritme. Egnet til gjenoppretting av helt utladede og over oppbrukte batterier. Automatisk kompensasjon for høy eller lav temperatur. Lavstrømmodus for å lade mindre batterier, li-ion-batterimodus. Inkludert i pakken: Krokodilleklemmer og kabelskoringer for fastmontering til batterier med M8 bolt.

    Artikkelnr. 51797022