Fiks Ferdig Vindu


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

Fiks Ferdig Vindu Byggmakker

Våre Fiks Ferdig Leverandører

Vi hjelper deg med å skifte vinduer

Fortell oss hva du trenger hjelp til i forbindelse med å bytte vinduer og vi fikser dyktige håndverkere du kan stole på, materialer av høy kvalitet og transport. Enklere og tryggere blir det ikke. Ved større prosjekter starter vi med en uforpliktende befaring.

I samarbeid med vindusleverandørene Natre, Gilje, Lyssand og Frekhaug hjelper vi deg med å skifte vinduene dine Fiks Ferdig.

Byggmakker har et stort utvalg av vinduer. Våre erfarne Byggmakkere hjelper deg trygt gjennom hele prosessen; fra inspirasjon, drøm og idé — via planlegging og tegninger — til bestilling, montering og håndverkerformidling. Les mer om Fiks Ferdig her

Mye å spare på å sette inn nye vinduer

Nye vinduer er en investering det lønner seg å kvalitetssikre. Vinduer har stor betydning for bokomfort og energibehovet i hjemmet ditt. Byggmakker tilbyr deg gratis vindussjekk og hjelp til fagmessig valg og installering. Om du ønsker det, kjører vi også bort de gamle vinduene for deg. Vi gjør det enkelt å få jobben gjort – helt bekymringsfritt.

En tredjedel av varmetapet i eldre hus skjer gjennom vinduene. Derfor er det mye å spare på å skifte til nye vinduer som holder dagens strenge krav til isolering. De beste vinduene i dag slipper ut rundt 70% mindre varme enn dårlige, gamle vinduer.

Fyll ut skjemaet under og vi tar kontakt med deg for en uforpliktende befaring.