skyvedørsgarderobe topaz - langlo


 

Klar for den kalde fine tida?  Bjørkeved


 

 • Gulvgående
 • Omramming i heltre.
 • Skyvedørene kan leveres med forskjellige inndelinger.
 • Produktinfo
 • Topaz er en eksklusiv tregarderobe med en kraftig og stabil omramming som gir et massivt og eksklusivt preg til din skyvedørsgarderobe. Kraftig omramming og fire hjul mot bunnskinnen gjør at døren flytter seg lydløst. Dørene har to like sider, noe som gjør den spesielt godt egnet til bruk i WalkIN og som romdeler. Langlo Topaz med sprosser, en nyhet som passer inn under begrepet Skandinavisk design. Inspirert av funksjonalismen men med mykere linjer. Husk også innredning som står til frontene og resten av hjemmet. Skyvedørene kompletterer skyvedørsgarderoben - de er ikke bare for å skjule innholdet.

   

   

  Soft Close:

  Kan leveres. Alle fronter blir levert med dørposisjonering som standard.

  Hjørneløsning:

  Topaz kan leveres som hjørneløsning.

  Skyvedører som romdeler:

  Topaz kan leveres som romdeler der frem- og bakside er lik. Unntaket er når man bruker speil eller glass i fyllingene. Skal skyvedøren brukes som romdeler må det oppgis på ordren.

  Fyllinger:

  Fyllingene leveres i 10 mm tykkelse finèr/malt overflate eller i 4 mm speil-/glassoverflate. Velg mellom 28 forskjellige overflate utførelser.

  Omramming:

  Omramming i heltre, massiv. Kan fås i eik lakkert, bjørk lakkert, hvit NCS S 0500 N, og grå NCS S 5500 N.

  Sprosser:

  Dørene kan leveres i ulike inndelinger.

  Topaz med sprosser i samme overflate som omramming kan fås i eik lakkert, bjørk lakkert, hvit NCS S 0500 N, og grå NCS S 5500 N.

  LANGLO SKYVEDØRER

  LANGLO MØBELINNREDNING

  LANGLO KATALOG

Skap plass til hverdagen – i alle rom Byggmakker

Skap plass til hverdagen – i alle rom

03.10.2019

Ønsker du deg en lekker og ryddig garderobe, men vet ikke helt hvor du skal starte? Se vår rom-for-rom-guide med inspirasjon for hvordan du kan planlegge og tilpasse drømmegarderoben etter dine spesifikke oppbevaringsbehov.

Få de gode ryddetipsene Byggmakker

Få de gode ryddetipsene

18.03.2019

Synes du også at det er vanskelig å holde orden i skap og garderober? Få de smarte tipsene her.

Ny sesong, nye ryddemuligheter Byggmakker

Ny sesong, nye ryddemuligheter

07.01.2019

Drømmer du om et ryddig hjem som gir deg ro i sjelen? Da burde du starte hver nye sesong med en skikkelig ryddesjau og investere i smarte oppbevaringsløsninger dersom du ikke har det fra før. Det er ikke så mye som skal til før du har full kontroll.