Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

flis aava 9,7x9,7 off-wh ker 502

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

  • Uglasert gulvflis
  • Finnes i tre nyanser
  • Kan brukes på gulv og vegg
  • Frostsikker
  • 0,97m2 per pakke.

Fra 779,- pr. m2

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Aava er en uglasert gulvflis av høy kvalitet. Passer både til vegg- og gulvbruk, også utendørs. Flisens overflate er matt. Finnes i tre nyanser. 0,97m2 per pakke (11 ark). Sklisikringsklassen til den grå flisen i Aava-serien er R10 / B, den andre flisen i serien har en sklisikker klasse på R9 / A. Lette og lite pigmentfuger er anbefalt for fuging av lyse, glaserte fliser. For å lette rengjøring etter forsegling, bør uglassede fliser fuktes med en fuktig svamp før forsegling. Fugemørtel med høyt pigment kan gjøre rengjøring etter skjøt vanskelig og flisflaten kan misfarges.

    Artikkelnr. 56131301
Dette er baderomstrendene i 2021 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2021

01.02.2021

Mørke fliser, geometriske former og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de eksklusive stilene uten å bruke en formue.

Store fliser på badet er den nye trenden Byggmakker

Store fliser på badet er den nye trenden

27.08.2019

Store, keramiske baderomsfliser er både trendy og vakre, men også slitesterke. Vår ekspert gir deg de beste tipsene for å få et flott resultat.

Bytt ut dine gamle kjøkkenfliser med en lekker tapet Byggmakker

Bytt ut dine gamle kjøkkenfliser med en lekker tapet

24.07.2013

En enkel og rimelig måte å modernisere kjøkkenet ditt på er å bytte ut dine gamle kjøkkenfliser med en frisk tapet dekket med en lekker glassflate. Dette er så enkelt at du kan gjøre det selv!