Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

flis bruch/ciot uni neromarquina

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

 • Matt natursteinmosaikk
 • Kan brukes på vegg og gulv
 • Frostsikker
 • Selges stykkvis per ark

Fra 1 089,- pr. pakke

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

 • Produktinfo
 • Matt natursteinmosaikk, som passer til vegg og gulv. Steinmosaikken må beskyttes selv før fuging med et beskyttelsesmiddel for natursteinsflater. Etter installasjon skal steinmosaikken behandles med et passende balsam for overflater av stein. Ikke bruk sterke, sure eller alkaliske rengjøringsmidler eller rustfjernere, da disse kan skade overflaten permanent. For normal rengjøring, bruk bare milde rengjøringsmidler som er godkjent for marmor og naturstein. Bruk også egnede steinbeskyttelsesmidler regelmessig. Kontroller produktenes egnethet hos leverandøren av stoffene. Ikke egnet for svømmebassenger / fontener.

  Artikkelnr. 51406562
 • Tekniske data
 • Fysiske egenskaper
  Frostsikker Ja
Dette er baderomstrendene i 2021 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2021

01.02.2021

Mørke fliser, geometriske former og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de eksklusive stilene uten å bruke en formue.

Store fliser på badet er den nye trenden Byggmakker

Store fliser på badet er den nye trenden

27.08.2019

Store, keramiske baderomsfliser er både trendy og vakre, men også slitesterke. Vår ekspert gir deg de beste tipsene for å få et flott resultat.

Bytt ut dine gamle kjøkkenfliser med en lekker tapet Byggmakker

Bytt ut dine gamle kjøkkenfliser med en lekker tapet

24.07.2013

En enkel og rimelig måte å modernisere kjøkkenet ditt på er å bytte ut dine gamle kjøkkenfliser med en frisk tapet dekket med en lekker glassflate. Dette er så enkelt at du kan gjøre det selv!