Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

flis brystone 60x60 grå rt r10

Fra 669,- pr. m2

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Nydelig høykvalitets uglaserte "fullbody" (hele fliser av samme materiale) porcellanato frostsikkere gulvfliser fra Italia. Overflaten på platen etterligner utseendet og følelsen av kalkstein. Ferdiglagt vil utseende være naturlig og livlig. Tilgjengelig i tre fantastiske nyanser og to forskjellige størrelser samt mosaikk. Brystone serien passer utmerket å benytte i det offentlige rom. Den kommer i størrelsene 30x60 og 60x60 og mosaik på nett 30x30 der den enkelte lille bit er på 2,8 x 2,8 cm. Serien har kuttede kanter, den kan dermed legges med fug ned til 2mm. Den er antisklikodet R10 A+B og den farge variasjon V2 som gir det naturlige utseende fra kalksten. Tykkelse 9mm.

    Artikkelnr. 58036421
  • Dokumenter
Dette er baderomstrendene i 2022 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2022

18.11.2021

Naturstein, marmor, farger fra naturen og lekre detaljer i kontrast beskriver baderomstrendene akkurat nå. Les videre for å finne ut hvordan du kan gjenskape de eksklusive stilene uten å bruke en formue.

Store fliser på badet er den nye trenden Byggmakker

Store fliser på badet er den nye trenden

27.08.2019

Store, keramiske baderomsfliser er både trendy og vakre, men også slitesterke. Vår ekspert gir deg de beste tipsene for å få et flott resultat.

Bytt ut dine gamle kjøkkenfliser med en lekker tapet Byggmakker

Bytt ut dine gamle kjøkkenfliser med en lekker tapet

24.07.2013

En enkel og rimelig måte å modernisere kjøkkenet ditt på er å bytte ut dine gamle kjøkkenfliser med en frisk tapet dekket med en lekker glassflate. Dette er så enkelt at du kan gjøre det selv!