Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

flis decor violette 25x40 gris

  • Mønsterflis
  • Selges stykkvis
  • Ensfarget flis finnes i samme serie

Fra 1 495,- pr. pakke

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Serien Violette forener det gamle og det nye. Flisens overflate med struktur minner om håndlagde fliser fra gamle dager, men det generelle uttrykket blir likevel moderne. Flisene har matt glasur og disse lages i fem trendy farger. I tillegg tilbys det en variant med mønster som gjør det mulig å skape vakre detaljer som understreker det generelle inntrykket. Selges stykkvis.

    Artikkelnr. 51405896
  • Dokumenter
Dette er baderomstrendene i 2021 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2021

01.02.2021

Mørke fliser, geometriske former og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de eksklusive stilene uten å bruke en formue.

Store fliser på badet er den nye trenden Byggmakker

Store fliser på badet er den nye trenden

27.08.2019

Store, keramiske baderomsfliser er både trendy og vakre, men også slitesterke. Vår ekspert gir deg de beste tipsene for å få et flott resultat.

Bytt ut dine gamle kjøkkenfliser med en lekker tapet Byggmakker

Bytt ut dine gamle kjøkkenfliser med en lekker tapet

24.07.2013

En enkel og rimelig måte å modernisere kjøkkenet ditt på er å bytte ut dine gamle kjøkkenfliser med en frisk tapet dekket med en lekker glassflate. Dette er så enkelt at du kan gjøre det selv!