Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

flis moove 60x60 antrasitt

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

  • Produktinfo
  • "Toppkvalitets uglasert ""fullbody"" (hel flis av samme materiale) frostsikre porcellanato gulvfliser fra Italia. Tilgjengelig i to flotte nyanser og størrelser. Flatens overflate etterligner utseendet og følelsen av urbane betong. Sluttresultatet av flislegging er naturlig og litt livlig. Med Cello Moov-fliser skaper du en luksuriøs atmosfære i forskjellige rom i hjemmet, den er også egnet for en overbygd terrasse og offentlige rom. Kantene på platen er rettet, noe som tillater fug ned til 2 mm. Den kommer i størrelsene 30x60 og 60x60. Den er antisklikodet R10 A+B og den farge variasjon V2 som gir den ektefølte følsen av betong. Tykkelse 9mm."

    Artikkelnr. 58036485
  • Dokumenter
Dette er baderomstrendene i 2021 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2021

01.02.2021

Mørke fliser, geometriske former og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de eksklusive stilene uten å bruke en formue.

Store fliser på badet er den nye trenden Byggmakker

Store fliser på badet er den nye trenden

27.08.2019

Store, keramiske baderomsfliser er både trendy og vakre, men også slitesterke. Vår ekspert gir deg de beste tipsene for å få et flott resultat.

Bytt ut dine gamle kjøkkenfliser med en lekker tapet Byggmakker

Bytt ut dine gamle kjøkkenfliser med en lekker tapet

24.07.2013

En enkel og rimelig måte å modernisere kjøkkenet ditt på er å bytte ut dine gamle kjøkkenfliser med en frisk tapet dekket med en lekker glassflate. Dette er så enkelt at du kan gjøre det selv!