flis piave 30x60 coal glossy


 

Klar for høsten ? Sjekk takrennene!


 

  • Produktinfo
  • "Piave og Lenci Elegante polert og glasserte porcellena- to gulvflis kolleksjoner, også egnet for vegger. Piave kolleksjonen tilbyr en flott toscana grå og karbonsvart mar- morimitasjon. Lenci derimot imiterer Carraramarmor. Med disse flisene kan du bringe luksus til forskjellige rom og områder,også egnet for gangveier og syk- kelstier i offentlige områder. Tilgjengelig i mange forskjellige størrelser, 30x60, 60x60 og 45x90cm. Flisene har kappade kanter."

    Artikkelnr. 56027186
  • Lenker
Fint med fliser Byggmakker

Fint med fliser

12.02.2013

Keramiske fliser og fliser av naturstein er en vedlikeholds- og miljøvennlig investering, og fliser er uovertrufne til gulvvarme. Vi bruker derfor fliser mer og mer på badet, på kjøkkenet og i entreen, men også i stua, på terrassen og som fasadekledning.

Bytt ut dine gamle kjøkkenfliser med en lekker tapet Byggmakker

Bytt ut dine gamle kjøkkenfliser med en lekker tapet

24.07.2013

En enkel og rimelig måte å modernisere kjøkkenet ditt på er å bytte ut dine gamle kjøkkenfliser med en frisk tapet dekket med en lekker glassflate. Dette er så enkelt at du kan gjøre det selv!

Store fliser på badet er den nye trenden Byggmakker

Store fliser på badet er den nye trenden

27.08.2019

Store, keramiske baderomsfliser er både trendy og vakre, men også slitesterke. Vår ekspert gir deg de beste tipsene for å få et flott resultat.