flis piave pearl 30x60 1,08m2


 

Klar for høsten ? Sjekk takrennene!


 

  • Produktinfo
  • "Piave og Lenci, Elegante polert og glasserte porcellena -to gulvflis kolleksjoner, også egnet for vegger. Piave kolleksjonen tilbyr en flott toscana grå og karbonsvart marmorimitasjon. Lenci derimot imiterer Carraramarmor. Med disse flisene kan du bringe luksus til forskjellige rom og områder,også egnet for gangveier og sykkelstier i offentlige områder. Tilgjengelig i mange forskjellige størrelser, 30x60, 60x60 og 45x90cm. Flisene har kappade kanter."

    Artikkelnr. 56168000
  • Lenker
Utstyr for flislegging Byggmakker

Utstyr for flislegging

12.02.2013

Det er ikke så mye verktøy som trengs for flislegging. Det du ikke har av spesialverktøy, som for eksempel fliskutter og elektrisk vannsag, kan du leie der du kjøper flisene

DIY: Slik legger du kjøkkenfliser Byggmakker

DIY: Slik legger du kjøkkenfliser

12.02.2013

De fleste velger en eller annen markering over komfyr og kjøkkenbenk. Fliser er lett å holde rent, samtidig som de finnes i et utall varianter. Her gir vi en kort veiledning om hvordan de kan settes opp.

Fint med fliser Byggmakker

Fint med fliser

12.02.2013

Keramiske fliser og fliser av naturstein er en vedlikeholds- og miljøvennlig investering, og fliser er uovertrufne til gulvvarme. Vi bruker derfor fliser mer og mer på badet, på kjøkkenet og i entreen, men også i stua, på terrassen og som fasadekledning.