flis sunrise 30x60 cabernet rt


 

Klar for høsten ? Sjekk takrennene!


 

Pris fra 647,22 pr. m2 Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • oppkvalitets, uglasert og frostbestandig porcelano-gulvflis fra Italia. To flotte nyanser er tilgjengelige: mørkere cabernet og lysere røyk. Flisens overflate etterligner det naturlige utseendet og følelsen av stein. Flisens sjattering gir i en naturlig og livlig effekt. Sunrise gir hjemmet en luksuriøs atmosfære. Denne flisen kan også monteres på veggene. Kantene på flisen er utbedret, noe som legger til rette for et smalt mellomrom mellom skjøtene.

    Artikkelnr. 54266834
  • Lenker
Bytt ut dine gamle kjøkkenfliser med en lekker tapet Byggmakker

Bytt ut dine gamle kjøkkenfliser med en lekker tapet

24.07.2013

En enkel og rimelig måte å modernisere kjøkkenet ditt på er å bytte ut dine gamle kjøkkenfliser med en frisk tapet dekket med en lekker glassflate. Dette er så enkelt at du kan gjøre det selv!

DIY: Slik legger du kjøkkenfliser Byggmakker

DIY: Slik legger du kjøkkenfliser

12.02.2013

De fleste velger en eller annen markering over komfyr og kjøkkenbenk. Fliser er lett å holde rent, samtidig som de finnes i et utall varianter. Her gir vi en kort veiledning om hvordan de kan settes opp.

Utstyr for flislegging Byggmakker

Utstyr for flislegging

12.02.2013

Det er ikke så mye verktøy som trengs for flislegging. Det du ikke har av spesialverktøy, som for eksempel fliskutter og elektrisk vannsag, kan du leie der du kjøper flisene