Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

flis sunrise 60x60 cabernet rt

Fra 777,- pr. m2

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • oppkvalitets, uglasert og frostbestandig porcelano-gulvflis fra Italia. To flotte nyanser er tilgjengelige: mørkere cabernet og lysere røyk. Flisens overflate etterligner det naturlige utseendet og følelsen av stein. Flisens sjattering gir i en naturlig og livlig effekt. Sunrise gir hjemmet en luksuriøs atmosfære. Denne flisen kan også monteres på veggene. Kantene på flisen er utbedret, noe som legger til rette for et smalt mellomrom mellom skjøtene.

    Artikkelnr. 54266815
  • Dokumenter
Store fliser på badet er den nye trenden Byggmakker

Store fliser på badet er den nye trenden

27.08.2019

Store, keramiske baderomsfliser er både trendy og vakre, men også slitesterke. Vår ekspert gir deg de beste tipsene for å få et flott resultat.

Bytt ut dine gamle kjøkkenfliser med en lekker tapet Byggmakker

Bytt ut dine gamle kjøkkenfliser med en lekker tapet

24.07.2013

En enkel og rimelig måte å modernisere kjøkkenet ditt på er å bytte ut dine gamle kjøkkenfliser med en frisk tapet dekket med en lekker glassflate. Dette er så enkelt at du kan gjøre det selv!

DIY: Slik legger du kjøkkenfliser Byggmakker

DIY: Slik legger du kjøkkenfliser

12.02.2013

De fleste velger en eller annen markering over komfyr og kjøkkenbenk. Fliser er lett å holde rent, samtidig som de finnes i et utall varianter. Her gir vi en kort veiledning om hvordan de kan settes opp.