Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

flis sunrise 60x60 cabernet rt

  • Høykvalitets gulvflis
  • Finnes i to fantastiske nyanser
  • Imiterer en steinoverflate
  • Kan brukes på vegg og gulv
  • Frostsikker

Fra 739,- pr. m2

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Høykvalitets, uglasert, gjennomfarget og frostbestandig porcellanato-gulvflis fra Italia. Tilgjengelig i to vakre nyanser, mørk Cabernet og lysere Smoke. Overflaten på flisen imiterer det naturlige utseendet og følelsen av stein. Den endelige flisen ser naturlig og levende ut. Sunrise skaper en luksusstemning for ulike rom i huset ditt. Flisen kan også festes på vegg. Kantene på flisen er rette, noe som gjør det mulig med smale fuger.

    Artikkelnr. 54266815
Store fliser på badet er den nye trenden Byggmakker

Store fliser på badet er den nye trenden

27.08.2019

Store, keramiske baderomsfliser er både trendy og vakre, men også slitesterke. Vår ekspert gir deg de beste tipsene for å få et flott resultat.

Bytt ut dine gamle kjøkkenfliser med en lekker tapet Byggmakker

Bytt ut dine gamle kjøkkenfliser med en lekker tapet

24.07.2013

En enkel og rimelig måte å modernisere kjøkkenet ditt på er å bytte ut dine gamle kjøkkenfliser med en frisk tapet dekket med en lekker glassflate. Dette er så enkelt at du kan gjøre det selv!

DIY: Slik legger du kjøkkenfliser Byggmakker

DIY: Slik legger du kjøkkenfliser

12.02.2013

De fleste velger en eller annen markering over komfyr og kjøkkenbenk. Fliser er lett å holde rent, samtidig som de finnes i et utall varianter. Her gir vi en kort veiledning om hvordan de kan settes opp.